Houpátko pro miminko

Houpátko pro miminko

Možná to některým z vás může připadat jako drahá zbytečnost, ale určitě se mezi vámi najdou tací, kterým houpátko zachránilo duševní zdraví. Miminkům se totiž v houpadlech moc líbí. Mohou se koukat všude kolem sebe a zároveň je máte na blízku a to je pro ně to nejdůležitější.

Na trhu najdete nejen klasická, ale i elektrická houpadla, která se sama pohybují a vaše miminko je tak díky pravidelnému rytmu, na které bylo zvyklé z bříška, naprosto spokojené.

Pojďme se tak mrknout na top produkty dle Heureky a na hodnocení jejich uživatelů.

4Baby Rock´n Relax je elektronické houpátko, které je vhodné pro spaní, relaxaci miminka a dokonce i hraní. Disponuje 5bodovými pásy, několika programy houpání a rychlostmi otáčení, odnímatelnou stříškou a dálkovým ovládáním. Houpátko na mě působí díky hliníkovému rámu elegantně a velmi mě překvapila nízká váha (3,5 kg). Houpátko je pak ale bohužel vhodné pouze do 9kg, což je tak trochu los do loterie. Některá miminka této váhy dosáhnou během několika prvních měsíců, jiná až v roce. Ale upřímně – jakmile se začne dítko trochu více pohybovat, tak už v houpadle moc času nepobude.

4Baby lehátko Rock’ n Relax

Porovnat ceny eshopů

Lehátko od značky iBaby využijete od miminka po batole. Nastavit totiž můžete tři různé polohy a výrobce uvádí nosnost až 18 kg. V případě uspávání miminka uvítáte možnost zapnutí vibrací, které dítě uklidňujícím pohupováním uspí. Za mě dávám malé mínus za divoký vzhled, které miminko stejně první měsíce není schopné vnímat.

 

iBaby houpátko 3v1

Zobrazit recenzePorovnat ceny eshopů

Nejoblíbenějším produktem číslo tři je roztomilé houpátko Toucan Tango od výrobce Bright Starts. Lehátko je vybaveno vibracemi, 7 melodiemi, odnímatelnou hrazdičkou, pásy a novorozeneckou vložkou. Někoho ale může od jeho koupi odradit nízká nosnost, která je 9 kg. Cena je oproti ostatních houpátkům velmi příznivá!

Bright Starts houpátko vibrující Toucan Tango

Zobrazit recenzePorovnat ceny eshopů

Hitem internetu, který můžete sledovat různě na sociálních sítích je nejnovější houpátko Bliss od značky BabyBjörn. Zakoupit jej můžete v nádherných pastelových barvách jako je růžová, modrá, šedá a nebo třeba béžová. Výhodou tohoto lehátka je jeho nízká váha a jednoduché přenášení. Za poměrně vysokou cenu ale nečekejte žádné technické vymoženosti. Houpání musíte zvládnout sami, protože to neudělá nikdo za vás. Výrobce ale v tomto případě kladl velký důraz na ergonomický tvar, který má zajistit miminku správnou podporu hlavičky, krku a páteře.

Babybjorn houpátko Bliss

Porovnat ceny eshopů

Krásně zpracované je lehátko s pěti funkcemi Kinderkraft Unimo 5v1, které můžete zakoupit jak v modré variantě pro chlapečka, tak v růžové pro holčičku. Během několika sekund můžete houpadlo přetvořit na dětskou postýlku, kolébku, lehátko nebo vysokou stoličku a to díky třem nastavitelným pozicím. Výrobce deklaruje snadné skládání i rozkládání a v ceně navíc obdržíte síťku proti hmyzu pro použití venku. 

Kinderkraft unimo 5v1 houpátko

Zobrazit recenzePorovnat ceny eshopů

Povedeným designovým kouskem je rovněž Zopa Relax triangles, které se vyrábí ve dvou barvách – růžové a mentolové. Lehátko je možné v zádové opěrce polohovat do tří pozic, vibruje, hraje příjemné melodie a jeho nosnost je do 18 kg.

Zopa Relax Mint trianglesZobrazit recenzePorovnat ceny eshopů

Moc pěkným designovým řešením je Ingenuity vibrující houpátko od výrobce Bright Starts doplněné o různé melodie a zvuky přírody. Nastavení hlasitosti je možné ve třech stupních a plyšový materiál příjemný na dotek si určitě zamilujete. Lehátko má odnímatelnou opěrku hlavy i novorozeneckou vložku. Sundat je možné také i kolotoč se zavěšenými hračkami. Sedák je polohovatelný do 3 pozic a pro bezpečí miminka je navíc k dispozici pětibodový systém pásu. Výčet všech dostupných modelů (liší se melodií) najdete zde.

Ingenuity houpátko vibrující s melodií Arabella

Porovnat ceny eshopů

Skvělého hodnocení se rovněž dočkalo houpátko značky Tiny Love model Rocker Napper 3v1, které jednoduše můžete přeměnit na houpací kolébku. Rovněž vám nabídne různé melodie, světélka a závěsný kolotoč. Lehátko je polohovatelné do tří pozic.

Rocker napper houpátko

Porovnat ceny eshopů



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *